Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Ακόμη δεν έχει βγει κανένας εκπρόσωπος των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και πολύ περισσότερο των κατασταλτικών μηχανισμών να απαντήσει στις καταγγελίες του Νίνου Ανδριόπουλου, που στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής έρευνας για τα «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ», του περιοδικού HOT DOG, και στο άρθρο του με τίτλο «Οι καταγγελίες Πεπονή-Μουζακίτη στο φως», γράφει:
«Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα τι ακριβώς είχαν καταγγείλει οι δύο εισαγγελείς, ποιοι είναι οι άνθρωποι που προέβησαν στις επίμαχες παρεμβάσεις στο έργο τους, τις οποίες επικαλέστηκαν, και ποια συμφέροντα εξυπηρετούσαν. Θύμα παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατήγγειλε ότι είχε πέσει ο Γρηγόρης Πεπονής, σύμφωνα με το πόρισμα υπ' αριθ. Πρωτ. 5479δ/11, του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, ο οποίος είχε αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει το HOT DOG στη διάθεση του, ο οικονομικός εισαγγελέας κατήγγειλε ότι γνωστός δημοσιογράφος τον επισκέφτηκε για να του μεταβιβάσει τις απειλές επιφανούς μεγαλοοικονομικού παράγοντα, εξαιτίας της εν εξελίξει συγκεκριμένης προκαταρκτικής έρευνας για οικονομικές ατασθαλίες σε χρηματοπιστωτικό οργανισμό, που άπτεται ευθέως της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Στο έγγραφο που διαβίβασε ο κ.Μακρής στον Άρειο Πάγο, αναφέρεται ότι ο κ.Πεπονής κατήγγειλε πως ο δημοσιογράφος που τον επισκέφτηκε  προχώρησε ακόμη περισσότερο, ισχυριζόμενος ότι «ο διοικητής της Υ/Δ Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ε.ΑΣ. ήταν δικός του άνθρωπος και παρακολουθούσε τις κινήσεις του κατά πόδας»!    
Το παραπάνω δημοσίευμα όχι μόνο αποκαλύπτει τη διαπλοκή-συνδιαλλαγή συνταξιούχων αεροπαγιτών και τμήματος του δικαστικού μηχανισμού που παρεμβαίνουν για να υπερασπιστούν, ακόμη και συγκαλύπτοντας σοβαρά παραπτώματα, τους επιχειρηματίες φίλους τους, αλλά επιπλέον αποδεικνύει την συνεργασία χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων-μεγαλοδημοσιογράφων-μεγαλοοικονομικών παραγόντων-πολιτικών προσώπων, που λειτουργούν με όρους Μαφίας. Θυμίζουμε ότι οι δύο εισαγγελείς διερευνούσαν πέραν την υπόθεσης οικονομικών ατασθαλιών σε γνωστή τράπεζα, τις υποθέσεις των CDS και τη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου! Όπως επισημαίνει ο Κώστας Βαξεβάνης «δεν διατάχθηκε καμιά έρευνα για το τμήμα αυτό».. Το περίεργο είναι ότι η υπόθεση της δικογραφίας για τα CDS, που εμπλέκει τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου, απασχολεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όπως επιτρέπει να συμπεράνουμε η ανάγνωση των ημερολογίων του! Ένας εσώκλειστος στις φυλακές Τσοχατζόπουλος που φαίνεται να συνομιλεί, να διαπραγματεύεται τους όρους συγκάλυψης και να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και της οικονομικής ζωής, σύμφωνα με το περιοδικό: Βαρδής Βαρδινογιάννης, Γιάννης Ραπτόπουλος, Μιχάλης Σάλλας, Τζον Ρήγας, Ντόναλντ Ζήλκα, Σταύρος Ψυχάρης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Τράπεζα Πειραιώς κλπ.
Αξίζει να διαβάσετε το HOT DOG (τεύχος 4ο) και μετά να σκεφτείτε ποια συμφέροντα εξυπηρετούν τα «12 βήματα του Ολοκληρωτισμού, συγγνώμη για την Ασφάλεια», που εξήγγειλε χθες ο Α.Σαμαράς, ο πρόεδρος της ΝΔ, που μαζί με το ΠΑΣΟΚ αποτελούν το ακραίο δίδυμο των αστικών κομμάτων της διαπλοκής και της διαφθοράς, του Μνημονίου και της κοινωνικής διάλυσης, της μίζας και των σκανδάλων των Μεγάλων Έργων, της Ολυμπιάδας, του Βατοπεδίου, των εξοπλισμών, του Χρηματιστηρίου. Αν ψάξουμε λίγο, θα δούμε ότι οι επιχειρηματίες «που σκίζουν τα ρούχα τους» για να κάνουν πρωθυπουργό τον αποστάτη-εθνικιστή Σαμαρά, είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν την Αποστασία του το 1993, οι ίδιοι που γιγαντώθηκαν από τις συμβάσεις που πήραν επί κυβερνήσεων Σημίτη-Καραμανλή-Παπανδρέου, οι ίδιοι που εμπλέκονται σε όλα τα παραπάνω σκάνδαλα!!! 
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην χώρα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, του Mega και Antenna, το Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ  (8/6/2012) καταγγέλλει  «ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ», στο κείμενο που αποκαλύπτει ότι: «Αστυνομική συνωμοσία στην ηλεκτρονική αλληλογραφία Κούρδων δημοσιογράφων. Αποκαλύφθηκε ότι οι αστυνομικοί του καθεστώτος του ΑΚΠ παρέδωσαν τους κωδικούς και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Κούρδων δημοσιογράφων σε χάκερς και δημιουργώντας επιστολές, θέλησαν να τις χρησιμοποιήσουν σαν αποδεικτικά στοιχεία ενοχής. Το περιεχόμενο των στοιχείων αναφέρεται πως σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς. Η συνωμοσία αυτή σε βάρος Κούρδων και αντιπολιτευόμενων δημοσιογράφων αποκαλύφθηκε από τις ομολογίες ενός χάκερ που προσπάθησαν να τον κάνουν πράκτορα. Ο χάκερ ονόματι Α.Σ. μιλώντας στο Φιράτ ανέφερε πως οι αστυνομικοί του παρέδωσαν διαλόγους και στοιχεία ενοχής που είχαν ετοιμάσει. Δηλώνει πως οι αστυνομικοί του ζήτησαν να μπει στους λογαριασμούς επικοινωνίας κάποιων δημοσιογράφων και πολιτικών και να περάσει εκεί ως εσωτερική αλληλογραφία αυτά τα στοιχεία.
Ο Α.Σ. και δύο φίλοι του είχαν συλληφθεί το 2010 όταν μαζί με κάποιες ομάδες άλλων χάκερ είχαν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε βάρος επίσημων κρατικών ιστοσελίδων. Αναφέρει πως ενώ ήταν σε μια καφετέρια με τους φίλους συνελήφθησαν από 3 αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι τους έβαλαν σε ένα αμάξι, αλλά αντί για την αστυνομική διεύθυνση Άγκυρας τους πήγαν στο Πάρκο Νεολαίας. Εκεί τους περίμεναν δύο αστυνομικοί με πολιτικά ονόματι Χακάν και Οκτάι οι οποίοι τους πρότειναν να γίνουν πράκτορες και τους άφησαν ελεύθερους χωρίς να ασκηθεί καμιά δίωξη.
Ο Α.Σ. λέει πως οι αστυνομικοί τους εντόπισαν μέσω τεχνικής παρακολούθησης. Και χρησιμοποίησαν τις επιθέσεις που είχαν κάνει σε επίσημες ιστοσελίδες ως μέσο εκβιασμού. Ο Α.Σ. περιγράφει ως εξής την πρόταση που του έγινε : ¨Μας ζήτησαν να δουλέψουμε μαζί τους και να κάνουμε κάποια πράματα που θα μας ζητήσουν. Μας είπαν πως θα μας έδιναν τα μέιλ και τους κωδικούς αυτών των ατόμων, και θα έπρεπε εμείς να μπούμε και να ανταλλάξουμε μεταξύ μας αλληλογραφία. Το σχέδιο ήταν πως εμείς με τα μέιλ και τους κωδικούς θα πηγαίναμε σε ιντερνέτ καφέ χωρίς κάμερες και από εκεί θα μπαίναμε στον λογαριασμό των ατόμων αυτών και θα στέλναμε μεταξύ μας τα κείμενα και τα στοιχεία που μας είχε δώσει νωρίτερα η αστυνομία. Ο Α.Σ. λέει πως ο αστυνομικός είχε στο χέρι του μια λίστα ατόμων, ¨αλλά όταν εγώ αρνήθηκα προσπάθησαν να την κρύψουν. Από όσο είδα όμως η πλειοψηφία των ονομάτων αποτελούνταν από κουρδικά ονόματᨻ.    
Τελικά, αποδεικνύεται πόσο δίκιο περικλείει το σύνθημα
«Σε Ελλάδα και Τουρκία, ο Εχθρός είναι στις Τράπεζες και στα Υπουργεία»
και στην Αστυνομία, τον Στρατό, την Εκκλησία, τα ΜΜΕ, στα Δικαστήρια, στον ΣΕΒ
θα προσθέσουμε εμείς.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: